Menu
22 januari 2019 Algemeen nieuws

Er werd achter de schermen al een tijdje aan gewerkt maar eindelijk is het dan zover, de nieuwe website van de ZDF is live. Naast dat de site geheel nieuw is, is er ook op de achtergrond van alles veranderd. De bezoeker zal hier verder niet veel van merken, alleen is er dus ook gekozen voor een nieuw domein. Wat betekend dat ook het online competitie systeem is gemigreerd, Daarnaast zijn ook de email adressen van bijvoorbeeld de bestuursfunctie gewijzigd naar het nieuwe domein. Deze site is mede mogelijk gemaakt door Pascal Maranus en wij willen hem dan ook hartelijk danken om ons hiermee te helpen.

Meer structuur, verbeterde gebruiksvriendelijkheid maar vooral de uitstraling was aanleiding voor het vernieuwen van de website. Uiteraard zijn alle opmerkingen van de leden welkom en kunnen wij zo in de toekomst onze site blijven verbeteren.

Er is een nieuws pagina:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De informatie over de competities wordt weergegeven:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is een toernooi agenda beschikbaar, ook niet ZDF toernooien kunnen hierin worden geplaatst, u kunt u toernooi altijd aanmelden voor de agenda via de toernooileiding:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook zijn er pagina's met informatie over de ZDF en een contactpagina waar u contact kunt zoeken met de bestuursleden of een opmerking kunt achterlaten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht